Home » , » Percakapan Jawa Ngapak Banyumasan 2016 Paling Lucu Banget

Percakapan Jawa Ngapak Banyumasan 2016 Paling Lucu Banget

Percakapan antara penjual gorengan si Bawor (B) dan Den mBei (Dm), berikut ini adalah doialog percakapan gaya bahasa Jawa Ngapak Banyumasan yang paling lucu banget, Semoga anda terhibur (Awas lih maca aja ngguya nggyu mesam mesem dewek ngko rika diarani wong mandan waras):

Dagel guyon awal tahun 2016 mBanyumasan.
---------------------------------
Çrita Bakul Gorengan:

Den mBei : "Kang, aku tuku gorengane....

Bawor :  "Olih... olih.... sing endi, kang?

(Dm) : "Lho.... Ana pirang macem, kang?

(B): "Sing kie pisang goreng rong ewu telu, mendoan rong ewu papat, tahu goreng rong ewu lima, kang! Rika arep tuku sing endi kang.?

(Dm): "Walah... Gorengan uis kadaluwarsa kabeh kuwe koh esih didol bae, kang??!

(B): "Èh.... , rika nek ngomong sing enak ngapa..... Jajal delengen disit, egin anyar nembe tek entas kang wajan kiye domong kadaluwarsa? Rika aja ngawur koh ngomonge

(Dm): "Lho..., lah rika dewek sing omong mau, pisang goreng 2003, mendoan 2004, tahu goreng 2005.... Lha siki mbok uis taun 2016 kang! Ýa apa ora domong kedaluwarsa kue ??!

(B): "Ngeneh, koh.... Jan kakean omong, Lambe mu tak goreng sisan engko dadi empal..... Tak dol rong ewu nembelas...!"

Demikian dialog percakapan lucu dalam bahasa Jawa Ngapak, semoga anda terhibur. Matur Thankyou...

0 komentar:

Post a Comment

Powered by Blogger.